• 1-rasinja.jpg
  • 2-subotica.jpg
  • 3-vpoganac.jpg

Tehničar – proslava naslova jesenskog prvaka

U subotu, 25.11.2017. bilo je veselo u Društvenom domu u Cvetkovcu,  Tehničar je slavio naslov jesenskog prvaka u sezoni 2017/18. u natjecanju 4. Hrvatske nogometne lige, skupina Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Uz igrače seniorske i juniorske momčadi bili su tu članovi Uprave kluba, navijači, redovni posjetitelji utakmica i prijatelji kluba koji su cijele polusezone rado dolazili na Stari breg i uživali u ugodnom ambijentu i lijepom nogometu, Dom posve ispunjen, sve u svemu oko 120 ljudi.

Na početku slavlja gostima se kratkim govorom obratio Josip Mađarić, član Uprave kluba i kratko ih podsjetio na tok jesenskog prvenstva u kojem se je naslov prvaka osvojio uvjerljivo sa sedam bodova prednosti ispred drugoplasirane Pitomače i osam ispred trećeplasiranog Kloštra, sve to uz impozantnu gol razliku od +20 golova. Naglasio je i lijepe uspjehe omladinskih ekipa kojih sada, po uspostavljanju suradnje sa Slogom iz Koprivničkog Ivanca, ima ukupno četiri i predstavljaju zalog budućnosti igranja nogometa u Cvetkovcu. Podsjetio je prisutne da je Tehničar ove godine na igralištu uredio kuhinju, proširio terasu, obavio pripreme za stavljanje u funkciju sistema za zalijevanje, uspio obaviti zemljane radove na ravnanju terena i pripremi pomoćnog igrališta za proljetnu sadnju trave, sve da bi isto već iduće ljeto bilo u potpunoj funkciji.

Za ukusni gulaš, pečenje i ribe pobrinuli su se iskusni kuhari Kristijan i Štef, sve uz veliku pomoć mladog i „pravog“ kuhara Domagoja Drka, koji je imao priliku malo vježbati, po svemu sudeći „biti će nešto od njega“ jer su gosti za njihov rad imali samo riječi hvale. Dobrom „službenom“ vinu konkurirala su brojna vina koje su navijači-vinogradari donijeli sa sobom da počaste prijatelje i znance.

U ugodnoj i ležernoj atmosferi družili su se svi prisutni, kasnije je pristiglo još gostiju iz susjednih prijateljskih klubova, tražila se stolica više. Takvu ugodnu atmosferu podgrijao je ponajviše ludbreški sastav „Kanta – band“ čiji repertoar starih šlagera i pjesama iz nekih drugih „boljih i ljepših“ vremena nije ravnodušnima ostavio ni stare, ni mlade.

Druženje je nastavljeno dugo u noć, sve u svemu: jedna lijepa fešta kakva i priliči jesenskom prvaku!

Josip Mlinarić

© 2018 Općina Rasinja. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg